Meerdaagse Reis, welke reis kiest u?

Hiervoor vertelden we u wat in onze reizen zit en wat voor uw rekening blijft. Dat geldt ook voor een meerdaagse reis. Bovendien duurt een meerdaagse reis altijd 5 dagen of langer en kan op elke dag van de week beginnen. We stellen voor u een aantrekkelijke reis samen maar u kunt ons daarbij helpen. Dat kunt u ons bij uw aanmelding vertellen.

TYPE REIS

De deelnemers aan een reis zijn voor u normaal altijd onbekenden. Maar u kunt ook een “heel eigen reis” met ons afspreken voor bv. alleen uw vrienden, collega’s, familie- of gezinsleden. In dat geval gaan er geen andere deelnemers mee.

PROGRAMMA

Wij gaan bij de programmering standaard uit van high lights van Rome. Indien mogelijk houden we rekening met uw wensen. Ook is een “thema programma” of “maatwerk programma” mogelijk. De reis bevat dan bv. onderdelen over  Klassiek Rome, het Vaticaan of een bepaalde kunstenaar zoals Michelangelo of Caravaggio.

BEGELEIDING / GIDS

Wij bieden “Guide Basic Reizen” aan *). Wij gidsen het ochtendprogramma, terwijl u het middagprogramma zelf doet, op eigen gelegenheid, zonder ons. En daarvoor krijgt u mogelijke middagprogramma’s en informatie van ons. Of u gaat op uw vrije middag zelf Rome in.

Op uw uitdrukkelijk verzoek is het ook mogelijk, dat wij naast het programma in de ochtenden, ook een enkel middagonderdeel gidsen. Of misschien wilt u liever een dag zelf Rome in. Zonder ons. U bent dan uw eigen gids. Of u neemt gewoon vrij-af. Het is tenslotte uw vakantie!

*)
We hebben de ervaring dat meerdere dagen volledig gidsen aan u teveel indrukken geeft. U hebt dan geen tijd deze “overdosis” aan informatie te verwerken. Daarom hebben wij voor u de middagen vrij gepland. Om u de gelegenheid te geven zelf van Rome te genieten. Heerlijk op uw eigen tempo op ontdekking, of op een terrasje, geheel in Italiaanse sfeer.

Hotel Mariano, Langere Reis, wat krijgt u?

Een 3 sterren hotel centrum Rome, inclusief entrees voor de groepsbezienswaardigheden plus gids.