Meerdaagse Reis, welke reis kiest u?

Hiervoor vertelden we u wat in onze reizen zit en wat voor uw rekening blijft. Dat geldt ook voor een meerdaagse reis. Bovendien duurt een meerdaagse reis altijd 5 dagen of langer en kan op elke dag van de week beginnen. We stellen voor u een aantrekkelijke reis samen maar u kunt ons daarbij helpen. Uw wensen vertelt u ons bij uw aanmelding.

TYPE REIS

De deelnemers aan een reis zijn voor u normaal altijd onbekenden. Maar u kunt ook een “heel eigen reis” met ons afspreken voor bv. alleen uw vrienden, collega’s, familie- of gezinsleden. In dat geval gaan er geen andere deelnemers mee.

PROGRAMMA

Wij gaan bij de programmering standaard uit van high lights van Rome. Indien mogelijk houden we rekening met uw wensen. Ook is een “thema programma” of “maatwerk programma” mogelijk. De reis bevat dan onderdelen over  Klassiek Rome, het Vaticaan of een bepaalde kunstenaar zoals Michelangelo of Caravaggio.

BEGELEIDING / GIDS

Wij bieden al jaren onze reizen aan. We hebben de ervaring opgedaan dat meerdere dagen volledig gidsen aan u wel heel veel indrukken geeft. U hebt dan niet of nauwelijks tijd deze “overdosis” aan informatie te verwerken.  Daarom gidsen wij het ochtendprogramma. U hebt de middagen vrij en geheel voor uzelf. Om u de gelegenheid te geven op eigen tempo zelf van de Italiaanse sfeer te genieten. Heerlijk zelf op ontdekking uit, of op een terrasje. Maar als u nog genoeg energie hebt, kunt u zelf een middagprogramma doen, op eigen gelegenheid, zonder ons. En daarvoor krijgt u programmasuggesties en informatie van ons.

U wilt liever een dag zelf Rome in? Zonder ons? U bent dan uw eigen gids. Of u neemt gewoon vrij-af. Het is tenslotte uw vakantie!

Hotel Mariano, Langere Reis, wat krijgt u?

Een 3 sterren hotel centrum Rome, inclusief entrees voor de groepsbezienswaardigheden plus gids.