Wie zijn wij?

Jacques Maas is de oprichter van JaMa Romereizen. Als docent van een lyceum en directeur van het Gerlach-Instituut (avond-opleiding voor volwassenen) in Tilburg heeft hij velen warm gemaakt voor Rome. Jacques is jarenlang terzijde gestaan door Martin Bertels, classicus en liefhebber van de rijke geschiedenis en cultuur van de Eeuwige Stad. In 2014 is Jacques gestopt met de actieve reisbegeleiding.

Al 40 jaar organiseert JaMa begeleide reizen naar de Eeuwige Stad. Wij organiseren deze reizen uit liefhebberij. Voor uw “Ohhh’s!!!” en “Ahhh’s!!!”. Uit hobby en op basis van kostprijs, niet uit winstbejag. Wij hoeven dus ook niet te leven van deze reizen.

Daardoor bent u verzekerd van een enthousiaste begeleiding, een eigen vaste gids en een heel aantrekkelijke prijs. U heeft ook geen voorstudie nodig en u hoeft geen kennis van geschiedenis, kunst of cultuur te hebben. Wij blazen voor u de oude geschiedenis nieuw leven in en laten de kunst voor zich spreken. De reis is met zorg samengesteld. Het programma is goed gevuld en kent een aangenaam tempo. Dus voor elk onderdeel wordt ruim de tijd genomen. Vanzelfsprekend moet u beschikken over een redelijke conditie. Dus normaal ter been zijn, want u loopt een aantal dagen door Rome. Zorgt u voor goede wandelschoenen? Dan zorgen wij voor een onvergetelijke reis.

rome_trevi

JaMa Romereizen spuit graag haar Rome kennis voor u. Classicus Martin Bertels staat voor u klaar!