Reis september 2016

Net geland en terug van een fantastisch weekend in Rome. Een familiefeestje maar ook letterlijk een feestje voor de hele groep. Vanaf vrijdag tot en met vandaag. Een lang weekend Rome. Veel gezien, druk programma, slopend weekend, maar een uiterst gezellig en belangstellend groepje. Ook voor mij als reisleider en gids een feestje. Zie het enthousiasme op mijn Facebook-pagina in de groepsfoto’s. Heb meteen besloten om juist ook weekend trips te promoten. Is me erg goed bevallen. En zeker twee gevleugelde uitspraken van Mariska zullen me nog lang bijblijven. “Mag ik een vraag stellen?” en “Ik voel een groepsfoto in me opkomen”. Eddie, Liesbeth, Mariska, Martin, Simone en Tonny, reuze bedankt! Ik organiseer deze reizen uit hobby, maar een groep als die van jullie maakt het ook absoluut heel erg leuk voor mij als gids.