Bezoek aan Rome: uw wensen?

UW BEZOEK AAN ROME

U gaat alleen of met z’n tweeën naar Rome. Met uw gezin of in een groepje bekenden (vrienden, gezin, familie of collega’s). Of u reist in een groep voor u volledig onbekende “Rome-gangers”. In al deze samenstellingen hebben wij al groepen door Rome geleid. Hoe u Rome bezoekt, is uw keuze.

UW WENSEN

U gaat naar Rome en hebt uw eigen wensen en ideeën over wat u daar wilt zien. Als wij tegelijkertijd met u in Rome zijn, kunnen wij iets voor u betekenen. U vertelt ons uw wensen ruimschoots tevoren (bij voorkeur een maand of twee). Of u neemt met ons contact op als u in Rome bent en vertelt dan uw wensen. Wij proberen daar rekening mee te houden. Bestaat het gezelschap uit meerdere deelnemers, dan nemen we ook hun wensen mee. Zo ontstaat een gecombineerde sight seeing met voor ieder wat wils: high lights, maatwerk en/of thema onderwerpen. Bij voorbeeld over  Klassiek Rome, de Kerk, het Vaticaan of een bepaalde kunstenaar zoals Michelangelo of Caravaggio.

U mag uiteraard met alle sight seeing onderdelen mee. U kunt er ook voor kiezen alleen mee te gaan voor die onderdelen die u interessant vindt.

BEGELEIDING

De ervaring leert dat meer volledige dagen achtereen met een gids mee en diens verhalen aanhoren, heel veel indrukken geeft. U hebt dan niet of nauwelijks tijd deze “overdosis” aan informatie te verwerken.

Om die reden gidsen wij alleen de ochtend. Die bevat dan de onderdelen die wat meer complex of uitgebreider zijn of waarover meer te vertellen valt. U hebt ‘s middags vrij en geheel voor uzelf. U hebt dan de gelegenheid op eigen tempo zelf van de Italiaanse sfeer te genieten. Heerlijk zelf op ontdekking uit, of op een terrasje. Maar als u nog genoeg energie hebt, kunt u zelf een middagje sight seeing doen, op eigen gelegenheid. En daarvoor kunt u suggesties en informatie van ons krijgen. Over bij elkaar in de buurt gelegen musea, fonteinen, pleinen of  kerken.

U wilt liever een dag zelf Rome in? U bent dan uw eigen gids, de “Rome-doe-het-zelver”. Of u neemt gewoon vrij-af. Een terrasjes-dag. Het is tenslotte uw vakantie!

 

Weekend trips, wat krijgt u? Prima verblijf in b.v. Hotel Mariano

Een 3 sterren hotel centrum Rome, inclusief entrees voor de groepsbezienswaardigheden plus gids.